Voor Peggy was het vandaag geen 'QUATCH'

Op 22 februari 2017 werd het depot aan de Louis Zimmermanplein in Schiedam aangenaam verrast door een bezoek van een delegatie van de BVPP. Peggy is precies de 1000e postbezorger die zich inschreef bij Links Cor Verbogt (voorzitter BVPP) en rechts Peggy Schuurink (1000e lid)de BVPP! Dit heeft BVPP uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan!

Peggy ontving vanuit de handen van Cor Verbogt (voorzitter BVPP) de felicitaties, een prachtige bos bloemen en een waardebon van maar liefst € 100,- De voorzitter heette haar persoonlijk welkom als 1000ste lid van de BVPP binnen de ledengroep van de Postbezorgers. Deze groep leden is de snelst groeiende groep binnen vakbond de BVPP.

Cor benadrukte nogmaals dat de vakbond er ook is voor de leden als het goed gaat. We zetten ons als vakbond in om de belangen van onze leden te vertegenwoordigen. Dit doen we binnen het georganiseerde overleg met de directie waar onze onderhandelaars (bestuurders) het woord voeren. Daarnaast is BVPP de grootste fractie binnen de medezeggenschap. Dus ook daar behartigt de fractie van BVPP binnen een tal van overlegorganen de belangen van onze leden.

Ook de snelle media draagt bij aan een goede communicatie en ook de gestelde vragen van de leden worden snel en correct beantwoord.De voorzitter benadrukte nogmaals de slogan: “Samen houden we het leuk” Hier is door BVPP vandaag wederom invulling aan gegeven.

Peggy gaf als reactie: al die prijsvragen die worden uitgeschreven, daarvan dacht ik altijd: “Ach dat is allemaal QUATCH”. Maar het tegendeel bleek vandaag de waarheid te worden. Peggy is precies de 1000e postbezorger die zich inschreef! Zij bedankte de voorzitter hartelijk voor de mooie bos bloemen en de cadeaubon.

Peggy zei: “Dit had ik nooit durven dromen dat ik een prijs zou winnen”. Peggy is lid gemaakt door haar collega Joke Jongste – Tamminga. Ook Joke was verbaasd en heel erg blij dat de door haar lid gemaakte collega precies de 1000ste was. Uiteraard ontving ook Joke vanuit de handen van Cor Verbogt een mooie bos bloemen en een waardebon.

Het depot aan de Louis Zimmermanplein was leuk versierd met ballonnen en daarnaast was er een feestelijk taartje om dit kleine ‘Feestje’ met collega’s te vieren. Cor Verbogt, voorzitter BVPP kijkt terug op een ‘heel leuk Werverfeestmomentje’ want zo zei hij: “Successen moet je vieren en samen houden we het leuk”.

Wil ook jij je collega lid maken?
Doen want als jij een collega nu lid maakt ontvang je als bonus een ‘TIENTJE’ en daar bovenop tot 1 april 2017 éénmalig een waterdicht Smartphonehoesje die je om je nek kan hangen. Dat wil jij toch ook hebben, doen!

postbike

Bewaren

Bewaren

Bewaren

banner bvpp

Lievereenpapiereninschrijffrm

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contributie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

meldpunt

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren