Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Even voorstellen, Albani

23/04/2024

Kun je jezelf kort voorstellen (jouw naam/achtergrond/ervaring)?

Mijn naam is Albani Henriquez. Ik ben 21 jaar oud en woon in Leiden. Momenteel volg ik de studie Marketing & Communicatie specialist aan mboRijnland.
Ik heb de afgelopen maanden stage gelopen bij de BVPP en vanaf nu werk ik er ook één dag per week.

Buiten je werk bij de vakbond, welke interesses of hobby’s heb je? Zijn er activiteiten waar je graag je vrije tijd aan besteedt?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met mijn familie en vrienden te zijn, bijvoorbeeld om iets te eten of gezellig bordspelletjes te spelen. Als het mooi weer is, pak ik ook graag een terrasje.

Wat is jouw functie binnen de vakbond en wat zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van jouw functie?

Mijn functie bij de BVPP is Marketing en Communicatie Medewerker. Mijn belangrijkste taken zijn het uitbereiden van BVPP via communicatiemiddelen, het creëren van content voor sociale media, het ontwikkelen van promotiematerialen en het onderhouden van de website.

Hoe lang werk je al bij de vakbond en wat heeft je ertoe gebracht om voor deze organisatie te kiezen?

Ik ben inmiddels bijna een jaar betrokken bij de BVPP, eerst als stagiair en later als parttime medewerker. Wat mij hier houdt? De vrijheid om mijn creativiteit te laten stromen en de kans om te werken met een diverse doelgroep.

Wat is volgens jou het belangrijkste voordeel voor leden om lid te zijn van onze vakbond?

Het belangrijkste voordeel voor leden bij de BVPP is dat we snelle ondersteuning bieden in tijden van nood, en dit alles tegen een lage contributie. Daarnaast hebben leden ook toegang tot diverse voordelen, zoals kortingen, winacties en meer!

Wat zou je willen zeggen tegen de leden van de BVPP om hen aan te moedigen deel te nemen aan onze activiteiten?

Samen houden wij het leuk! Blijf op de hoogte van al het nieuws en de leuke activiteiten via onze sociale mediakanalen. Ontdek de vele voordelen, kortingen die we te bieden hebben. Als u vragen heeft over uw juridische zaken staan wij altijd klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via email secretariaat@bvpp.nl of u kunt ons bellen op 070 320 2904.