BVPP DAG

BVPP DAG
Locatie:  Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum
Datum:  woensdag 29 augustus 2018

Beste BVPP ambassadeur,

 

Je bent één van onze leden die werkzaam is bij PostNL en zich actief voor de Bond van Post Personeel inzet. Dat kunnen één of meer activiteiten van onderstaande lijst zijn;

 

  • Je bent actief in de Ondernemingsraad en/of Onderdeelcommissie;
  • Je bent actief als kaderlid, tegenwoordig noemen we deze ambassadeurs.

Voor onze ambassadeurs organiseren wij dit jaar voor de derde keer een BVPP-dag. Je bent van harte welkom op deze dag in Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum. Het thema van deze dag is 'Communiceren is een kunst'. Omdat we het ook graag leuk willen houden, kun je na afloop gebruik maken van de faciliteiten van Beeld en Geluid.

 

 

Datum: woensdag 29 augustus 2018
Inloop: 09.00 - 09.25 uur in het Atrium
Start: 9.30 uur in Theater 2

Adres: Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

 


Aanmelden of afmelden via www.bvpp.nl/bvppdag
Laat ons zo snel mogelijk weten of je wel of niet kunt komen. Door op de volgende link te klikken: www.bvpp.nl/bvppdag. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 juli 2018.

 

Vakbondsverlof
Moet je werken op deze dag, dan kun je verlof aanvragen bij je leidinggevende en wordt je vrijgemaakt van je dienst. Via de BVPP wordt op d gebruikelijke wijze je verlof teruggeboekt.

 

Reiskosten
Je reiskosten worden vergoed. Op de dag zelf kun je daarvoor een declaratieformulier invullen. Kom je met het openbaar vervoer dan vul je op dit formulier de kosten in die je gemaakt hebt o.b.v. 2e klasse. Kom je met eigen vervoer dan is de vergoeding euro 0,19 per kilometer. Deze reiskosten worden z.s.m. na de ‘BVPP dag’ aan je overgemaakt.

 

Dagindeling
Voor een lunch wordt gezorgd en vanaf ca.14.45. uur kun je gebruik maken van de faciliteiten van het dierenpark. Ongeveer een week van tevoren ontvang je het definitieve programma van de BVPP-dag via de mail.

 

Vragen
Bel de BVPP via 070 – 32 02 904 of mail secretariaat@BVPP.nl

 

 

Met vriendelijke groet
namens de Bond van Post Personeel

 

Cor Verbogt

Voorzitter