Welkom bij BVPP

Word lid van BVPP!

BVPP is een vakbond, de grootste vakbond onder postbezorgers.
Wij onderhandelen over de inhoud van de cao. Als lid kun je daarover meebeslissen. Hoe meer leden, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen.

En heb je vragen, of problemen op je werk? Dan helpen onze juristen je graag! 

 

 

WAAROM LID WORDEN? 

 

 

Welkomstcadeau 

*

*LET OP je aanmelding wordt verwerkt, de staatsloten versturen wij pas in de eerste week van de opvolgende maand!

Wil je ook lid worden van BVPP? 

Vul dan het formulier hieronder in. 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Bankgegevens


WerkgeverAlgemene Voorwaarden

De contributie wordt per maand automatisch geïncasseerd. Het lidmaatschap is altijd opzegbaar zonder opzegtermijn.

Met het lidmaatschap van de BVPP biedt de BVPP hulp bij jouw persoonlijke belangenbehartiging op het werk. Dit kan soms leiden tot arbeidsrechtelijke vragen of vragen over sociale zekerheid. Daarvoor kun je hulp krijgen in de vorm van advies door onze juristen. De jurist van de BVPP beoordeelt de haalbaarheid van de zaak en oordeelt indien nodig of deze zaak aan de rechter zal worden voorgelegd. Procedures voor de kantonrechter of bestuursrechter worden door de jurist van de BVPP behandeld. Tot zover strekt de hulp door de BVPP.
 
Men dient 1 jaar lid van de BVPP te zijn voordat een aanvraag voor hulp bij de gang naar de rechter kan worden geboden. Juridische bijstand of de toewijzing van een persoonlijke belangenbehartiger wordt geboden vanaf de ingangsdatum van het lidmaatschap. Het geschil dient dan wel te zijn ontstaan nadat het lidmaatschap is ingegaan.
 

Wanneer je binnen de eerste 6 maanden van je lidmaatschap opzegt, dan zul je de waarde van jouw welkomstcadeau en de gratis maanden lidmaatschap aan ons moeten terugbetalen. Word je binnen 1 jaar na opzegging opnieuw lid, dan heb je geen recht op een welkomstactie. 


Werver

Heeft jouw collega je aanbevolen om lid te worden van de BVPP en is hij/zij zelf al lid van de BVPP? Wervers van nieuwe leden ontvangen € 10,- op hun rekening.

Geef hier de voor- en achternaam en contactgegevens van jouw werver op:
Welkomstcadeau
Hoe heb je ons gevonden?