Stem Antoinette Vonk

Antoinette Vonk
OR Kandidaat #1

Ik ben als parttimer begonnen bij PostNL en nu fulltime werkzaam als planbaliemedewerkster op het nieuwe depot in Dordrecht. Daarnaast ben ik namens de BVPP lid van de Ondernemingsraad (OR) en ben ik voorzitter van de BVPP-vakgroep Pakketten en Logistiek.

Tijdens mijn tijd in de OR heb ik ervaren dat ik echt wat voor mijn collega’s op de werkvloer kan betekenen. Dat geeft me zoveel energie! Door mijn ervaring als OR-lid en de tijd die ik heb gehad om een relatie met het management en de directie op te bouwen, weet ik als geen ander een positieve balans te brengen op de werkvloer, zodat het voor iedereen prettig werken is én blijft. Ik hoop dat het nieuwe tijdperk me nieuwe kansen zal brengen om het gesprek gaande te houden tussen de directie, het MT en de fractieleden van de OR. Ik wil niet mijn hakken in het zand te hoeven zetten om tot een goed resultaat te komen, maar ga conflicten ook niet uit de weg. Met de steun van mijn fractie hoop ik werkbare oplossingen te kunnen leveren op de werkvloer, hoop ik samen te groeien en voor een win-win situatie te gaan binnen PostNL Pakketten & Logistiek.

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn OR-collega's veel voor elkaar gekregen. Ik zou het fijn vinden als zoveel mogelijk mensen weer op mij willen stemmen en zij nogmaals hun vertrouwen aan mij willen geven.

Stem op mij en ik ga er weer voor 100% voor!

 

De medezeggenschapsverkiezingen van PostNL Operations vinden plaats op 4 tot en met 7 november 2019.

De Bond van Post Personeel is er voor iedereen!
Stem op ondernemingsraad en onderdeelcommissie lijst 2 - BVPP!