Stem Rhona Stuyfersant

Rhona Stuyfersant
OR Kandidaat #7

In de 7 jaar dat Rhona in de ondernemingscommissie (OC) heeft gezeten, heeft ze meerdere reorganisaties bij PostNL meegemaakt. Rhona: "Ik heb medewerkers bij moeten staan tijdens deze reorganisaties. Dit waren best weleens moeilijke tijden, maar ik heb het altijd met heel veel toewijding gedaan. Zelf ben ik in die periode ook gegroeid. Ik sta mijn mannetje wel als belangenbehartiger en doe dit werk met veel plezier. Toen ik de oproep voor de ondernemingsraad (OR) verkiezingen zag, voelde ik me geroepen. Voor een heleboel medewerkers kan ik wat betekenen. Ik doe dit natuurlijk samen met de hele fractie en ik heb hier weer heel veel zin in!"

Rhona: "Wat ik zou willen bereiken, is dat mijn collega’s met plezier naar het werk gaan. Daarbij is een plezierige en fijne werkplek voor alle medewerkers belangrijk. Ik wil een goede ondersteuning voor de medewerkers zijn, ook als er problemen zijn. Dit doe ik door het gesprek aan te gaan met de bedrijfsleiding en naar oplossingen te zoeken. Conflicten ga ik niet uit de weg, maar ik geloof bovenal in gezamenlijk oplossingen."

Waarom moet er op Rhona gestemd worden? Rhona: "Mijn collega's kunnen op mij vertrouwen. Ik ben er voor ze. Zij kunnen op mij rekenen. Ik zal alles geven om zoveel mogelijk medewerkers bij te staan!"

 

De medezeggenschapsverkiezingen van PostNL Operations vinden plaats op 4 tot en met 7 november 2019.

De Bond van Post Personeel is er voor iedereen!
Stem op ondernemingsraad en onderdeelcommissie lijst 2 - BVPP!