Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Korting bij Ecostoof!

Wat is de EcoStoof®?

Ken je de ouderwetse hooikist nodig? De EcoStoof® is de moderne versie hiervan. Het is een duurzaam kookproduct geschikt voor elk huishouden waarmee je 30% energie bespaart. Koken met de EcoStoof® werkt zo: breng je eten aan de kook, doe je pan in de EcoStoof® en je eten gaart vanzelf verder. Hoe werkt koken met de EcoStoof®? VIDEO https://youtu.be/HiZEtLfMG4Y?feature=shared

Voordelen van de EcoStoof®:

  • Energiebesparend: Bespaart tot 30% energie bij het koken. Zet je pan in de EcoStoof®, en het kookproces gaat vanzelf door zonder verdere energie.
  • Als beste getest door Stiftung Warentest (De Duitse consumentenbond)
  • Tijdbesparend en flexibel: Geeft je vrijheid terwijl je eten gaart. Perfect voor een wandeling of om te ontspannen met een goed boek.
  • Gezond koken: Door de lage garingstemperatuur blijven voedingsstoffen en vitamines optimaal behouden.
  • Milieuvriendelijk: Gemaakt van gerecycled textiel en andere  ecologische materialen zonder giftige kleurstoffen en geproduceerd in Europa onder eerlijke arbeidsomstandigheden.
  • Innovatie gepatenteerd design: Bevat geavanceerde materialen voor infrarode reflectie en speciale isolatie pockets om met weinig volume en gewicht extreem hoge isolatiewaarden te realiseren. Het is net een hoogwaardige winterjas, maar dan voor jouw pan.

Draagbaar: Gemakkelijk mee te nemen naar buiten of naar de camping door het handzame formaat en gewicht.

De kortingscode is 15bvpp en geeft 15% korting op alle producten, maar geeft geen korting op al bestaande korting en cadeaupakketten.