Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Lid worden

BVPP is een vakbond, de grootste vakbond in de postsector. Wij onderhandelen over de inhoud van de cao. Als lid kun je daarover meebeslissen. Hoe meer leden, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Bankgegevens


Werkgever


Werver

Heeft jouw collega je aanbevolen om lid te worden van de BVPP en is hij/zij zelf al lid van de BVPP? Wervers worden ook beloond, geef daarom hier de voor- en achternaam en contactgegevens van jouw werver op:
Welkomstcadeau
Algemene voorwaarden

De contributie wordt per maand automatisch geïncasseerd. Het lidmaatschap is altijd opzegbaar zonder opzegtermijn.

Met het lidmaatschap van de BVPP biedt de BVPP hulp bij jouw persoonlijke belangenbehartiging op het werk. Dit kan soms leiden tot arbeidsrechtelijke vragen of vragen over sociale zekerheid. Daarvoor kun je hulp krijgen in de vorm van advies door onze juristen. Een jurist van de BVPP beoordeelt de haalbaarheid van de zaak en oordeelt indien nodig of deze zaak aan de rechter zal worden voorgelegd. Procedures voor de kantonrechter of bestuursrechter worden door een jurist van de BVPP behandeld. Tot zover strekt de hulp door de BVPP.

 

Men dient 1 jaar lid van de BVPP te zijn voordat een aanvraag voor hulp bij de gang naar de rechter kan worden geboden. Juridische bijstand of de toewijzing van een persoonlijke belangenbehartiger wordt geboden vanaf de ingangsdatum van het lidmaatschap. Het geschil dient dan wel te zijn ontstaan nadat het lidmaatschap is ingegaan.

 

Wanneer je binnen de eerste 6 maanden van je lidmaatschap opzegt, dan zul je de waarde van jouw welkomstcadeau en de gratis maanden lidmaatschap aan ons moeten terugbetalen. Word je binnen 1 jaar na opzegging opnieuw lid, dan heb je geen recht op een welkomstactie. 


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.