Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Word kaderlid bij FedEx

02/04/2021

De BVPP ondersteunt werknemers en onderhandelt met de werkgever over arbeidsvoorwaarden. Altijd betrouwbaar, gedreven en deskundig. Wij staan voor meer werkplezier, goede arbeidsvoorwaarden. Ook bij FedEx.

 

Werk jij bij FedEx en wil je meepraten over de arbeidsvoorwaarden van jou en je collega’s? Word dan kaderlid bij de BVPP!

Onze kaderleden zijn het gezicht van de BVPP en enorm belangrijk voor de vakbond. BVPP biedt je goede begeleiding en de kans om jouw stem te laten horen! Wij komen op voor individuele en collectieve belangen en bieden juridische ondersteuning aan onze leden. Bijvoorbeeld bij reorganisatie of ontslag en bij vragen over loon, werktijden en werkomstandigheden.

Ben je geïnteresseerd?
Of wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Toon van Dun via tvandun@bvpp.nl of 06-5337 7463.