Samen houden we het leuk!

U bent hier:

BVPP zoekt leden voor de ondernemingsraad FedEx

15/04/2021

Jouw belang, jouw keuze
Heb jij ideeën over hoe jouw werk beter zou kunnen? En ben jij de persoon die altijd voor anderen opkomt? Dit is je kans, laat van je horen en word lid van de ondernemingsraad! Dit is jouw kans om namens je collega’s met FedEx in gesprek te gaan en mee te denken over het organisatiebeleid. Op die manier heb je invloed op de besluitvoering en behartig je de belangen van je collega’s. Jij kunt zo het verschil maken, voor jezelf én voor je collega’s.

En de tijd die je hieraan besteedt? Dat geldt gewoon als werktijd. Je hebt jaarlijks recht op trainingen om jouw werk als or-lid nóg beter te doen. En tot slot krijg je als or-lid altijd advies en ondersteuning (ook arbeidsrechtelijk) vanuit de BVPP.

Iets voor jou?
Heb jij het in je om je collega’s te vertegenwoordigen? Grijp je kans en doe mee aan de or-verkiezingen in juni!

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem dan contact op met Toon van Dun, 06-53377463 of tvandun@bvpp.nl. Of meld je aan met onderstaande knop.