Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Even voorstellen, Gerda Franke

06/12/2023

 

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Gerda Franke en ik ben samen met mijn man en 2 kinderen woonachtig in Leidschendam. Naast mijn werk voor de vakbond breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Hoe ben je bij de BVPP terecht gekomen?

5 jaar geleden ben ik hier begonnen vanwege de digitalisering van de leden- en financiële administratie van de BVPP. Samen met penningmeester Mike Pennock heb ik de administratie opgezet tot wat het nu is! In de afgelopen 5 jaar hebben mensen mij wellicht beter leren kennen als het gezicht van het secretariaat van de BVPP

Wat is op dit moment jouw functie binnen de vakbond en welke verantwoordelijkheden horen hierbij?

Ik vervul de rol van Office Manager en ben tot op de dag van vandaag nog steeds verantwoordelijk voor de financiële= en ledenadministratie van de BVPP. Daarnaast werk ik aan het nieuwe contributiestelsel en ben ik continue in de weer om alles up-to-date te houden. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze leden om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Wat is volgens jou het belangrijkste voordeel voor leden om lid te zijn van onze vakbond?

Binnen de BVPP proberen wij heel toegankelijk te zijn; leden kunnen altijd snel bij ons terecht en worden vakkundig geholpen, dit alles tegen een laag contributiebedrag. We vieren successen, organiseren leuke (online) acties en hechten waarde aan de onderlinge betrokkenheid tussen de bond en haar leden.

Wat zijn jouw belangrijkste doelen en prioriteiten binnen de vakbond voor de komende periode?

Mijn voornaamste doel is het implementeren van het nieuwe contributiestelsel en het bevorderen van vernieuwing binnen de vakbond; hier hoort onder andere de nieuwe website bij die wij zo snel mogelijk online willen hebben staan. Binnen de BVPP willen we af van het oubollige, wij streven naar een moderne en dynamische organisatie!

Wat wil je nog zeggen tegen de leden van de BVPP?

Ook in 2024 kunnen onze leden rekenen op snel en vakkundig advies tegen een lage contributie. Blijf lid van onze bond en moedig ook je collega’s aan om lid te worden! Neem deel aan onze activiteiten en samen bouwen we aan een moderne vakbond!