Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Even voorstellen, Carin

07/02/2024

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Carin Paardekooper, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen en een oma van een prachtig kleinkind. 

Buiten je werk, welke interesses of hobby's heb je?

Buiten mijn werk bij de BVPP geniet ik van wandelen en fietsen in de natuur. Ik heb al enkele geweldige fietsavonturen beleefd, zoals de Elfstedentocht, een rondje IJsselmeer en de kustroute. Daarnaast geniet ik van gezellige avonden met vrienden en pas ik graag op mijn kleinkind.

Welke rol vervul je bij de BVPP en welke verantwoordelijkheden horen hierbij?

Ik ben nu bijna drie jaar actief bij de BVPP, waar ik werkzaam ben op de ledenadministratie. Mijn taken variëren van het bijhouden van de ledenadministratie tot het innen van contributies, verwerken van e-mails en post, tot het regelen van bijeenkomsten. Het is een veelzijdige rol, waarin ik graag de leden ondersteun.

Wat is volgens jou het belangrijkste voordeel voor leden om lid te zijn van onze vakbond?

Het grootste voordeel van lid zijn bij de BVPP is dat we niet alleen de belangen van onze leden behartigen bij het afsluiten van cao's, maar ook een helpende hand bieden bij juridische vragen en problemen op de werkvloer. We streven ernaar om snel en deskundig te reageren.

Wat wil je nog zeggen tegen de leden van de BVPP?

Aan al onze leden wil ik zeggen: aarzel niet om vragen te stellen of problemen te delen. De vakbond is er voor jullie! Laten we proberen zoveel mogelijk collega's lid te maken, want samen staan we sterk!