Samen houden we het leuk!

U bent hier:

Even voorstellen, Jenny van Bruggen-Valk

06/03/2024

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Jenny van Bruggen Valk, ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters.

Buiten je werk om, wat voor hobby's/interesses heb je?

Buiten mijn werk om wandel ik graag met mijn twee hondjes, daarnaast fiets ik graag in de zomer; ik ben een echte mooi weer fietser! 
Naast dat ik dus graag in de buitenlucht ben ga ik ook naar concerten.

Welke rol vervul je binnen de BVPP?

Bij de BVPP ben ik kaderlid en voorzitter van de vakgroep BVPP CAO.
De vergaderingen van de vakgroep CAO organiseren we altijd op een PostNL locatie. zodat medewerkers met vragen makkelijk bij ons terecht kunnen.
Hiernaast ben ik ook nog persoonlijke belangenbehartiger, voor meer informatie over wat dit precies inhoudt kan je deze pagine op de BVPP website bekijken!

Hoelang ben je al verbonden aan de BVPP en waarom heb je destijds voor de BVPP gekozen?

Ik ben al meer dan 10 jaar lid van de BVPP! Destijds ben ik lid geworden, omdat ik als medewerker niet alleen wilde staan bij reorganisaties die zijn geweest en waarschijnlijk nog zullen komen bij PostNL

Wat is volgens jou de belangrijkste leden om lid te zijn van de BVPP?

Het is een vakbond voor postpersoneel, waarbij de lijntjes erg kort zijn. Je hebt direct de juiste persoon aan de lijn die je verder kan helpen bij jouw vraag. Daarnaast staat de BVPP ook altijd klaar om te helpen bij persoonlijke- en/of juridische problemen. 
Daarnaast wordt er bij het afsluiten van een cao om input gevraagd van de leden; de vakbond werkt vanonder af, vanuit de leden richting de cao onderhandelaars.

Tot slot!

De komende tijd zal er nog veel gaan veranderen bij PostNL, wat dat ook zal zijn; de belangen van alle leden moet de BVPP blijven behartigen!