Nieuws

 • Weer een geslaagde ‘Reünie Gepensioneerden’ in Nunspeet

  01/11/2018
  Gepensioneerden

  Op deze zonnige 17 e oktober hebben vele oud collega’s elkaar weer ontmoet!
  Iedereen was van mening: “Dit was een geslaagde bijeenkomst”.

   

  Een goede ambiance

  In de vergaderzaal van het Hotel Restaurant ‘De Hoeve van Nunspeet’ stond de koffie op de deelnemers te wachten. Een aantal leden had hun partner meegenomen en deze mix van belangstellenden maakt onze ‘Reünie’ altijd tot een gezellige en ontspannen bijeenkomst.

  Op het afgesproken tijdstip opende voorzitter Cor Verbogt de bijeenkomst. Hij verwelkomde in het bijzonder Notaris Mr Daan Siebelink, van Tap & van Hoff, de gastspreker van deze dag.

  De notaris gaf een toelichting op een drietal onderwerpen:

  • Levenstestament
  • Eigen Bijdrage Zorg
  • Schenk- en Erfbelasting

  Voor de aanwezigen was een hand-out met overige informatie ter beschikking gesteld. De leden vonden deze presentatie een enorme toevoeging aan de invulling van deze dag.

  Vakgroep Bestuur Overig Gepensioneerden

  De voorzitter en de bestuurder van de BVPP gaven verder tijdens de bijeenkomst toelichting over gaande ontwikkelingen binnen de BVPP en Henk van den Hengel, vertegenwoordiger van de Gepensioneerden in het CAO-platform, informeerde de aanwezigen van het bestaan van de Vakgroep Bestuur Overig Gepensioneerden. Deze groep behartigt de belangen van de gepensioneerde leden van de BVPP.

  Resultaten enquête

  Ook het enquête, dat voor aanvang van de bijeenkomst was uitgestuurd naar de deelnemers, werd besproken. Uit de uitkomst van de enquête bleek dat er duidelijk behoefte was aan meer tijd en gelegenheid om met elkaar te kunnen bijpraten. Daar was dan ook zeker rekening mee gehouden tijdens deze vergadering. De aanwezigen vonden het verder geen probleem dat de Reünie ditmaal in oktober werd gehouden.

  Tevreden terugblik

  Nadat de aanwezigen in de gelegenheid waren gesteld om nog gebruik te maken van de ‘Rondvraag’ was het tijd voor het aperitief. Onder het genot van een drankje werd op de vergadering teruggeblikt en de laatste nieuwtjes uitgewisseld.

  Net als voorgaande jaren werd onze traditionele ‘Reünie’ met een smakelijk lunchbuffet besloten. Samen houden we het leuk!

  De foto's hebben we onderaan deze pagina geplaatst, dus scroll naar beneden voor een foto-impressie van deze dag!

  Pensioen wordt ook in 2018 niet geïndexeerd!

  Het Pensioen zal ook in 2019 vooralsnog niet worden geïndexeerd omdat er afspraken zijn wanneer dat mag. De dekkingsgraad laat de stijging van de pensioenen op dit moment nog niet toe. Kijk voor meer informatie op https://www.pensioentntexpress.nl/ en https://www.pensioenpostnl.nl/financiele-situatie