Nieuws

 • Ontvang gratis BVPP Powerbank!

  28/01/2019
  Ledenvoordeel

  Schrijf je nu in en ontvang niet alleen een cadeaukaart t.w.v. 20 euro (Bolcom of VVV of Albert Heijn) maar ook een gratis BVPP Powerbank cadeau!
  De actie geldt zolang de voorraad strekt en tot 1 maart 2019.

  'Samen houden we het leuk!'

  Dat is het motto van de BVPP. Naast de serieuze zaken over werk en arbeidsvoorwaarden, houden we het graag leuk met zo nu en dan een tijdelijke winactie en cadeautjes. Zo houden we het leuk voor onze leden en nieuwe leden!

  Een tijdje terug hadden wij een wervingsactie waarbij je als werver van een nieuw lid, een powerbank cadeau kreeg. Van jullie, onze leden, ontving de BVPP vaak de vraag ‘Is het nog mogelijk om een powerbank te krijgen?’.

  Ons antwoord is: ja! De powerbanken zijn weer terug van weggeweest!

  Word nu lid en ontvang:

  • voor de eerste drie maanden lidmaatschap betaal je geen contributie! (daarna vanaf 4,25 euro per maand)
  • een cadeaubon t.w.v. 20 euro als welkomstcadeau! (keuze uit: VVV, Bol.com, Albert Heijn)
  • een gratis BVPP powerbank! (tijdelijke actie tot 1 maart of tot de voorraad strekt)

  Je maakt ook automatisch kans op het winnen van een postfiets!

  Vorig jaar won postmedewerker Carla Buis uit Burgum de BVPP postfiets! Lees hier het artikel. Door je aan te melden als nieuw lid doe je automatisch mee aan de winactie voor een BVPP postfiets.

  Wervers van nieuwe leden kunnen ook een powerbank krijgen, 10 euro krijg én meedoen aan de postfiets-winactie. Zorg er voor dat het nieuwe lid jouw volledig naam en woonplaats op het inschrijfformulier vermeldt onder het kopje 'Werver'. Jij krijgt jouw powerbank dan automatisch naar je opgestuurd! Over de postfiets-winactie ontvang je geen bericht.

   

  Welkom bij de BVPP!