Nieuws

 • BVPP zoekt: postmedewerker van het jaar!

  10/10/2019
  PostNL CAOPostNL PakkettenPostNL Postbezorgers

  Wegens vele verzoek is de deadline voor het opgeven van jouw collega als postmedewerker van het jaar 2019 verruimd tot 14 oktober 2019! Reageer snel en stuur jouw mail in via postmedewerkervanhetjaar@bvpp.nl

   

  Waardering voor de mensen van PostNL, ze verdienen het!

  Dat vindt de BVPP en wij reiken daarom graag een driedaags tripje naar Londen voor twee personen uit aan een PostNL medewerker die de waardering extra verdient. Wie is jouw meest geschikte kandidaat?

  BVPP is op zoek naar...

  De BVPP is op zoek naar een PostNL medewerker die altijd wat extra's doet voor zijn/haar collega's of klanten en die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Deel jouw waardering voor jouw collega met ons en mail vóór 14 oktober 2019 onderstaande punten naar postmedewerkervanhetjaar@bvpp.nl:

  • Voor- en achternaam van collega
  • Contactgegevens van collega
  • Reden waarom jouw collega moet winnen
  • Jouw naam

  Stuur jouw mail vóór 14 oktober 2019 naar postmedewerkervanhetjaar@bvpp.nl

  Spelregels

  1. Leden en niet-leden mogen kandidaten voordragen door voor 14 oktober 2019 een mail te sturen naar postmedewerkervanhetjaar@bvpp.nl
  2. Na de sluitingsdatum zal een jury een selectie van drie kandidaten maken. De jury zal bestaan uit de bestuurder van de BVPP, een hoofdbestuurslid van de BVPP en een medewerker van de BVPP.
  3. Op 21 oktober 2019 worden de drie finalisten bekend gemaakt via onze website www.bvpp.nl en onze Facebookpagina, waarna een stemronde beslissend zal zijn.
  4. Via onze website kunnen stemmers eenmalig hun stem uitbrengen op een van de kandidaten in de periode van 16 oktober tot en met 30 oktober 2019.
  5. Op 8 november 2019 zal de winnaar bekend worden gemaakt op onze website www.bvpp.nl en onze Facebookpagina.

  De winnaars krijgen een driedaags tripje voor twee personen naar Londen!

  Samen houden we het leuk.