Jan van der Sleen uit Geleen wint BVPP postfiets

 • Jan van der Sleen uit Geleen wint BVPP postfiets

  24/09/2019
  Belangenbehartiging

  Ieder jaar reikt de BVPP een postfiets uit. Vorig jaar werd de postfiets gewonnen door Carla Buis uit Friesland. Wederom deed iedereen die dit jaar lid werd of een nieuw lid aan bracht automatisch mee aan de loting. De winnaar van dit jaar is geworden: Jan van der Sleen uit Geleen in Limburg! 

  Feestelijke uitreiking op depot Oude Maastrichterweg
  Vandaag was het feest voor Jan, zijn collega's en zijn teamleider Bert Slijpen. Zij werden blijverrast door een bezoek van BVPP Hoofdbestuurslid Gerard van Rijn, die voor het hele depot een limburgse vlaai van de plaatselijke bakker had meegenomen. 

  In aanwezigheid van BVPP ambassadeur en medezeggenschapslid Fedde Houtstra werd de BVPP postfiets door Gerard aan winnaar Jan van der Sleen uitgereikt. Jan zijn collega's waren blij dat hun Jan de fiets had gewonnen en dat de BVPP naar Limburg was gekomen. Ze vonden het leuk dat de vakbond hen op de depot bezocht. 

  Gerard: "Wij als hoofdbestuur vinden het belangrijk dat onze ambassadeurs geregeld langs werklocaties en werkoverleggen gaan om te weten wat er leeft onder de mensen. De BVPP is er voor de medewerkers. We zijn er voor elkaar. Dit is echt zo'n actie van 'Samen houden we het leuk! We hebben alleen maar respect en waardering voor de postbezorgers, die elke keer maar weer door weer en wind de post bezorgen en voor een goede kwaliteit van dienst zorgen. De postbezorgers hebben de afgelopen periode veel wijzigingen meegemaakt, wat ze niet in de koude kleren is gaan zitten. Diep respect dus! Met onze winacties, zoals deze loting voor de postfiets, willen we het post personeel in het zonnetje zetten!"
  De BVPP wenst Jan van Sleen veel geluk met zijn BVPP postfiets.

  Van harte gefeliciteerd Jan! Samen houden we het leuk!