Nieuws

 • BVPP stopt met de BVPP zakagenda's

  25/09/2019
  Ledenvoordeel

  Lange tijd heeft de BVPP voor haar leden jaarlijks een agenda van zakformaat uitgebracht. Het was jarenlang een geliefd product. Helaas veranderen de tijden en daarmee ook de vraag naar de BVPP zakagenda. Tegenwoordig gebruiken niet veel mensen meer een fysieke agenda en deze verandering is ook bij de BVPP merkbaar. Ieder jaar werd het gebruik van de BVPP zakagenda en de vraag er naar steeds minder. Vandaag de dag wordt er nauwelijks meer gevraagd naar een nieuwe BVPP agenda. 

  Aan de traditie van de BVPP zakagenda komt dit jaar dus helaas een eind. Voor het jaar 2020 zal er geen BVPP zakagenda worden uitgebracht. De BVPP zal vanaf heden ook geen nieuwe zakagenda's meer uitbrengen.

  Uiteraard houdt de BVPP het graag samen leuk met haar leden en daar horen ook BVPP producten bij. Heb jij een idee voor een nieuw BVPP product? Laat het ons weten! Stuur jouw suggestie naar secretariaat@bvpp.nl t.a.v. 'afdeling communicatie'. Misschien dat jouw tip onderdeel wordt van de nieuwe traditie van de BVPP!

  Samen houden we het leuk!