Nieuws

 • Groen licht voor consolidatie PostNL en Sandd!!

  03/10/2019

  Op vrijdag 27 september 2019 werd bekend gemaakt dat PostNL en Sandd toestemming hebben om hun netwerken samen te voegen. De BVPP informeert alle postmedewerkers (zowel leden en niet-leden) over de consolidatieplannen, en ondersteunt hen waar nodig.

  De samenvoeging heeft gevolgen voor alle medewerkers van beide bedrijven. Het netwerk van Sandd zal grotendeels worden geïntegreerd in het netwerk van PostNL. Postbezorgers van Sandd zullen bij PostNL een baan aangeboden krijgen. Andere medewerkers krijgen de mogelijkheid om te solliciteren op vacatures bij PostNL. De OR van Sandd heeft met de bedrijven een sociaal plan gemaakt voor de werknemers die niet bij PostNL aan de slag gaan.

  Vragen of zorgen? Ontvang ondersteuning van de BVPP!

  De komende weken zullen PostNL en Sandd meer duidelijkheid geven over de wijze waarop de samenvoeging uitgevoerd gaat worden. Helaas zijn er op dit moment nog weinig details bekend. De verwachting is dat vanaf begin 2020 alle post via het PostNL netwerk zal worden bezorgd.

  De BVPP is en blijft nauw betrokken bij het gehele overgangsproces. Heb je vragen hierover? Onze ambassadeurs staan voor je klaar, of je nu lid bent of niet! Deel je vragen en zorgen via sandd@bvpp.nl en kom in contact met een van onze ambassadeurs!

  Wordt lid!

  Wil je nu en in de toekomst verzekerd zijn van bekwame vertegenwoordigers, inspraak bij grote veranderingen en juridische bijstand? Maak je je zorgen over je arbeidspositie na de samenvoeging van PostNL en Sandd? Word dan nu lid van de BVPP en schrijf je in via dit formulier!

  De BVPP informeert postmedewerkers over hun werk en verlenen rechtsbijstand bij werk-gerelateerde problemen. Ook kun je gebruik maken van onze ledenvoordelen, belastingservice, eerste hulp bij privéproblemen. En niet onbelangrijk: we hebben een lage contributie!

  Je krijgt dan niet alleen een uitstekende service, maar ook een gratis lidmaatschap tot 1 januari 2020 én een gratis welkomstcadeau!