Nieuws

 • BVPP wint de MZ verkiezingen!

  07/11/2019
  PostNL CAOPostNL Postbezorgers

  Winnaar: BVPP de grootste partij!

  De BVPP is als de grote winnaar uit de bus gekomen met de medezeggenschapsverkiezingen van PostNL Operations. Met 12 zetels in de ondernemingsraad, 9 zetels in de onderdeelcommissie Bezorgen en 8 zetels bij Sorteren kan de BVPP met trots spreken van een geweldige overwinning!

  “We hebben gewonnen!”

   

  Opkomst: Het was even spannend…

  De stemopkomst kwam aan het begin van de verkiezingen traag op gang. Gelukkig werd deze achterstand ingehaald op de tweede verkiezingsdag. Uiteindelijk hebben 17,7% van de kiesgerechtigden hun stem uitgebracht. Dat is uiteindelijk zelfs 2% meer dan bij de vorige verkiezingen in 2016!

  Verdiende overwinning

  Gisteravond won de BVPP 12 van de 25 zetels van de ondernemingsraad PostNL Operations. Daarnaast heeft de BVPP in de onderdeelcommissies 9 van de 15 zetels bij Bezorgen en 8 van de 21 zetels bij Sorteren binnen gehaald. Een verdiende overwinning voor de blauwe postvakbond die door velen vaak wordt onderschat. De BVPP mag dan wel van minder mediabekendheid genieten dan andere vakbonden, maar door het post personeel wordt de bond flink gewaardeerd, zo blijkt maar weer!

  Wij danken alle BVPP verkiezingskandidaten voor hun tomeloze inzet en de BVPP leden voor de grote steun! Deze overwinning is van jullie! Samen zijn wij de BVPP.

  Samen houden we het leuk!