Met succes 9 zetels in OR PostNL Pakketten & Logistiek

 • Met succes 9 zetels in OR PostNL Pakketten & Logistiek

  12/11/2019
  PostNL Pakketten

  Met succes 9 zetels in OR PostNL Pakketten & Logistiek

  De BVPP blijft ook de komende drie jaar sterk vertegenwoordigd in de ondernemingsraad van PostNL Pakketten & Logistiek. De BVPP haalde met de verkiezingen succesvol 9 zetels binnen. Dankzij de steun van onze leden en alle stemmers kan de  BVPP de geslaagde koers binnen het bedrijf voortzetten!

  Geslaagde verkiezingsuitslag voor de BVPP

  Bij de bekendmaking van de verkiezingsuitslag afgelopen donderdagavond won de BVPP fractie Pakketten & Logistiek 9 van de 21 zetels in de ondernemingsraad. De BVPP behoud hiermee zijn sterke positie. De successen die de BVPP medezeggenschapsleden de afgelopen drie jaar voor hun collega’s hebben bereikt, kunnen zij na deze succesvolle verkiezingsuitslag vasthouden en voortzetten!

  Voorkeursstemmen

  De prestatie van 9 zetels is er al één om trots op te zijn. Nog leuker nieuws is dat de BVPP kandidaten Antoinette Vonk en Peter Gerritsen op voorkeursposities in de ondernemingsraad zijn geplaatst. Dit houdt in dat zij meer dan het gemiddelde aantal voorkeurstemmen ontvingen van de kiezers.

  Bedankt voor jouw stem!

  De BVPP is trots op het behaalde resultaat en dankt alle verkiezingskandidaten voor hun tomeloze inzet. Aan iedereen die gestemd heeft op de BVPP: ontzettend bedankt voor jouw stem en vertrouwen! Deze overwinning is ook van jullie! Samen houden we het leuk!