Nieuws

 • Adrie Verhagen wint titel BVPP Postmedewerker van 2019!!!

  20/11/2019
  Ledenvoordeel

  Adrie Verhagen is de publiekswinnaar van de verkiezingen van de BVPP Postmedewerker van 2019! Hij heeft gewonnen: een reis voor twee personen naar Londen ter waarde van €350,-. Gefeliciteerd Adrie, het is je gegund!

  Verkiezingskandidaten voordragen: waardering en respect

  Tot 14 oktober 2019 konden werknemers van PostNL een collega voordragen voor de titel BVPP Postmedewerker van het jaar via het aanmeldformulier op onze website www.bvpp.nl.

  De verkiezing werd ooit door de BVPP in het leven geroepen om voor de mensen achter de Post meer waardering te vragen en om hen in het zonnetje te zetten. Inmiddels is het een gevierde en populaire actie van de BVPP onder postmedewerkers. Massaal werd er gereageerd op de oproep van de BVPP. Ontzettend veel postmedewerkers prijsden hun collega aan.

  Genomineerden

  Na de sluiting van het aanmeldformulier voor de verkiezingen, kreeg een onafhankelijk jury de zware taak om uit alle inzendingen een selectie van vijf kandidaten te maken. De jury bestond uit een hoofdbestuurslid van de BVPP en twee medewerkers van de BVPP.

  Daarna werden de genomineerden op de BVPP website bekend, dit waren: Adrie Verhagen, Regina Haaijer, Ad de Groot, Maria Duursma en Marion Wiegman. Alle vijf maakten kans op het winnen van de felbegeerde titel en een reis naar Londen voor twee personen door de meeste stemmen binnen te halen.

  Winnaar

  Via een digitale stemformulier op onze website www.bvpp.nl konden leden én niet-leden van de BVPP eenmalig een stem uitbrengen op een van de genomineerden. De stemming sloot op 30 oktober waarna de stemmen werden geteld. Met ruim 37% van de stemmen won Adrie Verhagen de titel BVPP Postmedewerker van 2019!

  Adrie Verhagen: Gewaardeerd onder collega’s!

  Collega Naomi uit Gouda had Adrie aangedragen, zij schreef ons het volgende:

  Graag willen wij een postmedewerker opgeven voor postmedewerker van het jaar. Het gaat hier om Adrie Verhagen. Adrie Verhagen is dit jaar op 3 november 50 jaar! in dienst van de post. Hij heeft alle veranderingen en aanpassingen meegemaakt en is dus een doorgewinterde postman. Tegenwoordig werkt hij in de binnendienst en helpt daar de collega’s met de voorbereidingen. Hij weet alle straten in en om Gouda en helpt iedereen graag met uitleg en begeleiding. Zeker omdat dit zo’n speciaal jaar voor hem is, is hij medewerker van het jaar.

  Het werd het Hoofdbestuur van de BVPP duidelijk hoeveel waardering de collega’s van Adrie voor hem hebben toen het Bestuur hem en zijn collega’s verrasten op zijn werklocatie met een taart en de reischeque. Vol trots toonden de collega’s het boek, dat zij speciaal voor de 50e werkjubileum van Adrie, voor hem hadden gemaakt. Ze klapten van harte voor hem toen BVPP voorzitter Cor Verbogt hem officieel uitriep tot BVPP postmedewerker van 2019 en zijn prijs aan hem overhandigde.

  Proficiat!

  De BVPP wenst Adrie een fijne reis toe! En wij danken alle postmedewerkers voor het delen van waardering en respect voor elkaar. Samen houden we het leuk!