Nieuws

 • BVPP EINDEJAAR WERVERS ACTIE

  26/11/2019
  Ledenvoordeel

  Het einde van het jaar is bijna in zicht en we vonden het weer eens tijd voor een eindejaar actie. Wil jij spetterend het jaar uit gaan of ga jij liever online shoppen voor/met de feestdagen? Als lid van de BVPP kun jij van ons nu tijdelijk een cadeau ontvangen!

  Hoe werkt het?

  Jouw collega moet zich via het inschrijfformulier aanmelden als nieuw lid bij de BVPP en jou opgeven als werver.

  1. Verwijs jouw collega door naar onze digitale inschrijfformulier op www.bvpp.nl/lid-worden of geef hem/haar dit papieren inschrijfformulier.
  2. Jouw collega moet jouw voor- en achternaam, e-mailadres en/of mobiele telefoonnummer opgeven op het inschrijfformulier (onderaan het formulier, bij het kopje ‘Werver).
  3. Het ingevulde inschrijfformulier moet voor 23 december 2019 naar ons zijn verzonden. Dit geldt zowel voor de digitale als de papieren* inschrijfformulier.

  *Scan of verstuur een foto van het papieren inschrijfformulier naar mailadres secretariaat@bvpp.nl

  Wat is het werverscadeau?

  Als werver ontvang jij van ons als werverscadeau een halve oudejaarslot of een bol.com cadeaukaart t.w.v. €15,-, wanneer jouw collega succesvol zichzelf als lid en jou als werver heeft aangemeld.

  Jouw collega bepaalt welk cadeau jij ontvangt of kan op het digitale inschrijfformulier aangeven deze keuze aan jou over te willen laten. In het laatste geval, nemen wij contact met jou op.