Nieuws

 • Maak een collega lid en ontvang per geworven lid €10!

  30/04/2020
  Overige

  Tijdelijke wervingsactie tot 1 september 2020

  'Samen houden we het leuk!'

  Dat is het motto van de BVPP. Naast de serieuze zaken over werk en arbeidsvoorwaarden, houden we het graag leuk met zo nu en dan een tijdelijke winactie en cadeautjes. Zo houden we het leuk voor onze leden en nieuwe leden!

   

  1. Maak jij een collega lid dan ontvang jij per geworven lid € 10.
  2. Maak jij in de periode van 1 mei tot 1 september 5 leden lid dan ontvang jij als bonus ook nog eens een cadeaubon t.w.v. € 25 als wervingscadeau! (keuze uit: VVV, of Bol.com)

  Stuur dan ook deze e-mail naar zoveel mogelijk collega’s die nog geen lid zijn van de BVPP of spreek je collega’s aan (1 ½ meter afstand) om ook lid te worden van de BVPP. Daarnaast kun je natuurlijk deze actie delen op Facebook of delen in de diverse groepen van Whatsapp.

  Om per geworven lid een tientje of bij 5 geworven leden een cadeaubon te krijgen, moet het nieuwe lid jou als werver opgeven. Dit doet hij/zij door jouw voor- en achternaam en jouw woonplaats in te vullen onder het kopje 'werver' op het inschrijfformulier. Jij krijgt dan jouw tientje op jouw rekening gestort en/of jouw cadeaubon naar jouw huisadres opgestuurd!

   Voor nieuwe leden is er nu de aanbieding dat zij:

  •             de eerste drie maanden lidmaatschap geen contributie hoeven te betalen! (daarna betaald bijvoorbeeld een postbezorger maar € 4,25 per maand)

  •             zij ontvangen een Fietsenhouder of een cadeaubon t.w.v. € 20 als welkomstcadeau! (keuze uit: VVV of  Bol.com)

  De actie is geldig tot 1 september 2020.