Nieuws

 • Gepensioneerdenreünie 13 oktober 2021

  30/08/2021
  Gepensioneerden

  Beste BVPP-lid,

  Graag nodigen we jou en je partner uit voor de gepensioneerdenreünie 2021. De reünie van vorig jaar is wegens de coronamaatregelen niet doorgegaan, daarom maken we het dit jaar extra feestelijk!

  Waar en wanneer

  Woensdag 13 oktober 2021 in Hotel De Hoeve van Nunspeet (Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet). De koffie staat vanaf 10:00 uur voor je klaar en het programma start om 10:30 uur. Het volledige programma vind je op de achterkant van deze uitnodiging.

  Informatie en gezelligheid
  We hebben een goed gevuld programma met sprekers die je deze dag bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de postsector en over het pensioen. Natuurlijk is er ook tijd om met een drankje en een hapje met oud-collega’s en andere oud-medewerkers van de post bij te praten. We sluiten het geheel af met een lunch. Ook je partner is van harte welkom om aan deze feestelijke dag deel te nemen. Voor jullie allebei is het evenement kosteloos!

  Aanmelden
  Wij horen graag of je erbij bent en of je partner meekomt. Het kan zijn dat je je vorig jaar al hebt aangemeld, maar omdat dat al enige tijd geleden is, willen we je vragen om je dan opnieuw aan te melden.

  Aanmelden is verplicht en kan tot 1 oktober via dit aanmeldformulier. Zo weten we op hoeveel personen we kunnen rekenen.

  We zien je graag op woensdag 13 oktober 2021 in Nunspeet!

  Hartelijke groet,

  Cor Verbogt, voorzitter BVPP