Nieuws

 • Nieuwe ledenwerfactie en werversactie!

  07/09/2021
  Ceva LogisticsFedExPostNL CAOPostNL PakkettenPostNL Postbezorgers

   

   

   

  We hebben een nieuwe ledenwerfactie voor de maanden september tot en met november. Iedereen die in de actieperiode lid wordt, krijgt maar liefst 6 maanden gratis lidmaatschap! Daarnaast maakt iedereen die in deze periode lid wordt kans op een weekendje weg voor 2 personen.

  Heb jij nog collega's die geen lid zijn van de BVPP? Dan is dit hét moment om ze lid te maken. Want als werver maak je ook kans op een weekendje weg voor 2 personen én je krijgt per geworven lid een vergoeding. Hoe meer mensen je lid maakt, hoe hoger de vergoeding per lid.

   

   

   

   

   

   

   

  Wat moet je doen?
  Maak de actie voor 6 maanden gratis lidmaatschap en kans op een weekendje weg bekend bij collega's. Zorg ervoor dat zij jouw naam vermelden op het inschrijfformulier bij het onderdeel 'Werver'. Je collega's krijgen nu gratis lidmaatschap voor 6 maanden, jij krijgt een werversvergoeding en jullie maken allemaal kans op een weekendje weg!

  Je kunt onderstaande flyer printen en uitdelen of doorsturen naar collega's via Whatsapp, e-mail of een andere manier die je zelf fijn vindt.

   

   

   

   

   

   

   

  Lid worden
  Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via bvpp.nl/lid-worden.

  Actievoorwaarden
  Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op bvpp.nl/actie2021.