Joost Bol nieuwe bestuurder BVPP

 • Joost Bol nieuwe bestuurder BVPP

  08/03/2022
  Overige

  Per 1 april a.s. is Joost Bol de nieuwe bestuurder van de BVPP. Een niet geheel onbekend terrein voor hem, Joost was namelijk eerder bestuurder van de BVPP in de periode 2015 tot en met 2019. Joost heeft zijn roots liggen binnen het HR werkveld, in de periode voor 2015 en na zijn vertrek bij de BVPP in 2019. De afgelopen jaren was hij zelfstandig ondernemer en heeft hij onder andere opdrachten verricht voor Spotta, XS4ALL en KPN. 

  Maar ook in deze periode is hij de BVPP blijven volgen. Toen de BVPP eind 2021 bij Joost informeerde of hij weer zin had om bestuurder te worden, waren we er snel uit. Het is een ontzettend mooi werkveld waarin je werkzaam bent bij de BVPP. Je overlegt met je leden, met andere vakbonden en uiteindelijk met de werkgever. Dit om een zo mooi mogelijk resultaat te boeken. Ook de visie van de BVPP spreekt Joost aan. Beleid van onderaf, samenwerken met andere bonden waar het kan, maar vooral de eigen BVPP koers varen. De koers die we samen met onze leden vaststellen. De komende periode zal hij starten met de PostNL cao maar ook het pensioendossier ligt op tafel. Joost heeft er zin in, eerst nog een paar weken vakantie en dan op 1 april aan de slag. Als eerste wil hij dan graag met een aantal werknemers van PostNL, CEVA en FedEx op stap gaan. Gewoon om de dagelijkse werkzaamheden met hen mee te maken. Tijdens dit soort ontmoetingen, hoor je goed wat er leeft onder de medewerkers en welke thema's er spelen.

  Joost is geboren in 1961, woont in Amersfoort samen met Annemarie (al 36 jaar) en heeft twee kinderen (Jeroen en Femke), die inmiddels het huis uit zijn.