PostNL heeft nog steeds geen CAO afgesloten met de vakbonden

 • PostNL heeft nog steeds geen CAO afgesloten met de vakbonden

  29/12/2022
  PostNL CAO

  Stiptheidsactie
  Omdat PostNL dit jaar niet meer met de vakbonden wilden overleggen over een fatsoenlijke cao, hebben BVPP en CNV een stiptheidsactie gehouden van donderdag 15 december tot en met donderdag 29 december. BVPP en CNV willen al haar leden hartelijk bedanken voor de steun en deelname aan deze acties. Wij hebben vernomen dat de stiptheidsactie op verschillende vestigingen en depots in het hele land werden gehouden. Ondanks dat de acties succesvol waren is PostNL helaas nog steeds niet van gedachten veranderd en opnieuw om tafel gegaan met BVPP en CNV om over een fatsoenlijke cao te praten. 

  Meerdere en hardere acties vanaf 6 januari 2023
  De medewerkers van PostNL hebben nu al 9 maanden geen nieuwe cao die is afgesproken met de bonden.

  Het is zelfs zo dat PostNL in december voor het jaar 2022 eenzijdig en zonder overeenstemming met de bonden de lonen heeft verhoogd, een verhoging die in onze ogen te mager was. Gezien het feit dat PostNL nog steeds niet wil onderhandelen met BVPP en CNV zijn wij genoodzaakt om ons te beraden over hardere acties. Volgende week komt er een overleg met het actiecomité van BVPP en CNV om deze acties voor te bereiden. Wij houden jullie op de hoogte!

  Heb je ideeën over mogelijke nieuwe acties neem dan contact met ons op via secretariaat@bvpp.nl

  Heb je collega's die nog geen lid zijn van BVPP? Aanmelden kan via de website, als ze jou opgeven als werver ontvang jij € 10,--

  Wij rekenen op jouw steun en gaan voor een goede en realistische cao!