Nieuws

 • Boosheid en ongeloof over reorganisatie Prisma

  06/04/2023

  Beste teamleiders,

  De afgelopen weken hebben wij heel veel reacties van jullie gekregen met betrekking tot de reorganisatie Prisma en jullie positie daarin! Dank daarvoor. De inhoud van jullie reacties varieert van ongeloof, onderwaardering tot enorme boosheid en alles wat daartussen zit.

  Als BVPP willen wij nu als eerste stap hier een open brief over schrijven aan het management van PostNL om daarmee jullie gevoel over deze reorganisatie over te brengen. Daarmee willen wij PostNL triggeren, dat zij ook kijken naar de menselijke kant in deze reorganisatie. PostNL moet namelijk het besef krijgen, dat er draagvlak nodig is onder de teamleiders om een dergelijke grote verandering te doen slagen! En in dat draagvlak zal PostNL de teamleiders tegemoet moeten treden, want het draagvlak is nu gedaald tot een dieptepunt. 

  Natuurlijk zoeken wij in mogelijke oplossingen de samenwerking met onze BVPP leden die jullie vertegenwoordigen in de OR en de adviesaanvraag Prisma in behandeling hebben.

  Zet deze mail gerust door naar je collega’s. De brief die we volgende week gaan versturen zullen we op dezelfde manier verspreiden en zal ook te vinden zijn op de website van de BVPP.

  Nogmaals hartelijk dank voor de vele reacties die we mochten ontvangen. Dat geeft ons een helder beeld hoe jullie erin staan.

  Met vriendelijke groet,
  Namens de BVPP
  Joost Bol en Gerard van Rijn
  Bestuurders BVPP