Meldpunt logisch bezorgen en OLK

 • Meldpunt logisch bezorgen en OLK

  04/07/2023

  Meldpunt BVPP m.b.t. Logisch Bezorgen & OLK:

  De BVPP heeft een meldpunt geopend m.b.t. deze twee onderwerpen, omdat we veel reacties van leden binnenkrijgen over de slechte werkomstandigheden als gevolg van  logisch bezorgen en OLK. Melden kan tot 21 juli 2023.

  Logisch bezorgen

  “Bij Logisch Bezorgen krijgen we klachten van BVPP-leden dat zij onvoldoende worden betrokken bij de vaststelling van de looproutes en de looptijden. De BVPP is van mening dat aan de voorkant in overleg moet worden getreden om te komen tot een logische looproute en haalbare looptijden.” Volgens onze BVPP-fractie is het met de OR ook zo afgesproken.

  OLK

  Op de vestigingen waar OLK is uitgerold, krijgen we signalen van BVPP-leden dat het proces steeds minder beheersbaar wordt.. Op de vestigingen blijft er veel post staan en die post vertraagt dan dus een aantal dagen. Bovendien geven BVPP-leden aan dat zij onder een enorme tijdsdruk staan die gewoon niet meer is vol te houden. Als jullie (BVPP-leden en niet leden) ook slechte ervaringen hebben meld het ons dan via onderstaande meldknop.

  Meldknop

  Na 21 juli zal er een samenvatting volgen van de door jullie ingezonden meldingen. Deze zal gedeeld worden met jullie en de BVPP-fractie van de OR.