Nieuws

 • Even voorstellen...

  06/09/2023

  Teun de Hoog, marketing- en communicatiemedewerker BVPP;

  1. Kun je jezelf kort voorstellen (jouw naam/achtergrond/ervaring)?

  Mijn naam is Teun de Hoog! 24 jaar oud en ik woon in Delft. Inmiddels al weer 2 jaar geleden heb ik mijn HBO opleiding sportmarketing en management afgerond. Na meerdere opdrachten en stages in de marketing sector ben ik inmiddels alweer 3 maanden werkzaam bij de BVPP, hier verzorg ik de marketing- en communicatie.

  1. Buiten je werk bij de vakbond, welke interesses of hobby’s heb je? Zijn er activiteiten waar je graag je vrije tijd aan besteedt?

  Ik ben enorm actief voor topsportvereniging Hercules uit Den Haag. Hier ben ik handballer en coach ik de jongens onder de 19. Ik geef 4x in de week training en dat heeft zich vorig seizoen uitbetaald met het Nederlands Kampioenschap. Dat hoop ik dit seizoen natuurlijk weer te bereiken! Ook verzorg ik de sociale kanalen voor de handbalvereniging. Daarnaast vind ik het leuk om er met vrienden op uit te gaan en ergens een drankje te drinken. 

  1. Wat is jouw functie binnen de vakbond en wat zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van jouw functie?

  Als marketing- en communicatie medewerker voor de BVPP heb ik een belangrijke rol in het vergroten van de zichtbaarheid van de organisatie voor leden en (nog) niet leden. Belangrijke taken van mij zijn het opzetten van de maandelijkse nieuwsbrief, het onderhouden van de sociale kanalen en het ontwikkelen van promotiematerialen/flyers. Kortom mijn rol als marketing- en communicatie medewerker draait om effectieve communicatie en het betrekken van de doelgroep op verschillende platforms.

  1. Hoe lang werk je al bij de vakbond en wat heeft je ertoe gebracht om voor deze organisatie te kiezen?

  Pas sinds halverwege juni dit jaar! Ik was opzoek naar organisatie waar ik voor verschillende doelgroepen kon werken. Staywise  bood deze mogelijkheid, doordat zij de marketing- en communicatie taken voor verschillende vakbonden op zich nemen.

  1. Wat is volgens jou het belangrijkste voordeel voor leden om lid te zijn van onze vakbond?

  In de korte tijd dat ik werkzaam ben bij de BVPP hoor ik dagelijks de telefoon gaan met vragen van onze leden. Deze mensen zitten ergens mee en het is belangrijk dat zij niet te lang met hun probleem blijven rondlopen. Leden van de BVPP kunnen 5 dagen van 09:00 tot 17:00 bij ons terecht met al hun vraagstukken. Daarnaast zijn wij binnen de vakbond steeds bezig om onze leden mooie voordelen te bieden; denk aan verschillende kortingen, maar ook winacties op onze sociale kanalen! Houdt deze dus goed in de gaten 😉

  1. Wat zou je willen zeggen tegen de leden van de BVPP om hen aan te moedigen lid te blijven en deel te nemen aan onze activiteiten?
   Wij zijn samen de BVPP! Met uw inbreng proberen wij altijd iets te doen! Wij hebben vaak activiteiten waaraan u als BVPP-lid kunt deelnemen. Ideeën over iets wat met de BVPP te maken heeft? Laat het ons gerust weten!